Ik had een discussie met Dino Constantino over het woord rennen. Hij zegt “Ik ga rennen!”.
Alleen het is toch enkelvoud? Dus moet het zijn: “ik ga ren!”??. Want als jij en ik gaan rennen is het “rennen” (meervoud), maar als ik alleen ga hardlopen (beter woord voor rennen) waarom zeg ik dan: “ik ga rennen!”??
(Oh ik word alweer gecorrigeerd.. want lopen is iets als rennen. Rennen is een versnelde vorm van lopen, aldus huisgenoot Dino Constantino.)
Wie kan de uitleg geven?
P.S. Ik ga niet rennen hoor, mij te vermoeiend :-). Maar Dino Constantino vind het wel leuk om zich af te beulen terwijl het bijna vriest buiten.
Maar ja… misschien zit hij daarom strakker in zijn vel dan mij ik.
tjes tbv Domeinarchief.nl
1. Bijvoorbeeld Nujij.nl is verkocht maar er staat het volgende:
Datum: Deze domeinnaam is beschikbaar: per direct
Prijs : Op aanvraag ( omdat ik deze op “niet tonen” heb gezet)
Mogelijke oplossing:
a. Bovenstaande items weg laten mocht een domeinnaam verkocht zijn.
b. Omschrijving laten staan kan nog goed zijn voor google.
2. Disclaimer | Voorwaarden | Contact op /home/info/nujij.nl, worden geopend in zelfde pagina. Deze laten openen in nieuwe pagina/tabblad
3. Ondanks dat we een eigenaar kunnen invullen en bij de import al meerdere zijn ingevuld is dit (volgens mij) niet zichtbaar op de site. Ondanks dat het veld “zichtbaar” op “ja” staat.
4. Het contactformulier graag aanpassen.
a. Telefoonnummer toevoegen als optioneel veld. Zodat we ook kunnen bellen indien men nummer heeft ingevuld.
b. Afzender gelijk zetten aan e-mail adres van diegene die formulier invuld. Daarmee kunnen wij gelijk een reply sturen naar de afzender. We gaan namelijk een ticket systeem gebruiken. Dus iemand die een contact in stuurd krijgt gelijk een mail uit ons ticket systeem. Wij kunnen dan ook gelijk de persoon die contact wil reply sturen.
Nou, dat is heel erg simpel, aangezien alleen de persoonsvorm mee gaat met het onderwerp. Het infinitief( of voor de normale mensen het hele werkwoord in het gezegde ( of voor de normale mensen alle werkwoorden in een zin)) blijft bij elke persoon hetzelfde.
Dan ik! Niet “dan mij”!!!!!!